Hlavní obsah

Napadení v Krušovicích, odvezli pobodaného muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krušovice
Aktualizováno

Krvavý konflikt mezi dvěma muži vyšetřují od čtvrtečního dopoledne středočeští kriminalisté. Záchranná služba odvezla do nemocnice 44letého muže se zraněními způsobenými nožem. Policie zadržela stejně starého muže podezřelého z napadení. Případ kriminalisté vyšetřují jako pokus o vraždu.

Policie vyšetřuje pobodání muže na RakovnickuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Zdravotničtí záchranáři zasahovali kolem 9:30 hodin v obci Krušovice na Rakovnicku.

„Došlo k pobodání jednoho muže druhým,” sdělila Novinkám mluvčí policie Michaela Richterová.

Zraněného muže podle mluvčí záchranka odvezla do jedné z pražských nemocnic, měl být zasažen několikrát nožem do břicha. Závažnost zranění policie neupřesnila, podle informací Richterové byl převezen ve stabilizovaném stavu.

Syn pobodal na Berounsku svého otce

Krimi

Policisté zadrželi 44letého muže, kterého podezírají z útoku. Vyšetřování případu je ale na začátku a teprve probíhají prvotní výslechy.

V podvečer policie informovala, že případ kriminalisté prověřují jako pokus o vraždu. Zda padlo obvinění, vyšetřovatelé nesdělili.

Policie rovněž neupřesnila, jaká je mezi muži souvislost, tedy zda se například jedná o příbuzné.

Foto: Novinky

Policie vyšetřuje pobodání muže na Rakovnicku

„Zadržený muž odmítl dechovou zkoušku na alkohol, u zraněného nebyla provedena vzhledem k jeho zdravotnímu stavu,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám