Hlavní obsah

Žena na Šumpersku pobodala přítele, stíhána je za pokus vraždy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Stíhání dvaačtyřicetileté ženy pro pokus vraždy zahájili olomoučtí kriminalisté. Agresorka měla nožem zaútočit na přítele, kterému způsobila bodnořezná poranění. Muž si po útoku přivolal pomoc, ve vážném stavu skončil v šumperské nemocnici. Právu to v úterý řekl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační fotografie

Článek

Bezprostředně před útokem, který se stal 13. listopadu večer, žena popíjela alkohol spolu s dvaačtyřicetiletým přítelem ve svém bytě panelového domu v Šumperku. Společná zábava ale vzápětí přerostla v agresi.

Police hledá Poláka podezřelého z vražd, může být nebezpečný

Krimi

Šumperští policisté na místě zadrželi ženu a přivolali krajské kolegy, kteří si případ převzali. „Ti po příjezdu provedli podrobné ohledání místa činu a zajištění stop. Motiv činu zůstává v šetření. Žena nejprve popírala, že by na přítele zaútočila, ale nakonec se k činu doznala,“ uvedl mluvčí s tím, že kriminalisté podali krajskému státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí ženy do vazby. Ten soud akceptoval a poslal ji za mříže.

Žena, které za pokus vraždy hrozí až 18 let za mřížemi, nebyla v minulosti trestně stíhaná.

Reklama

Výběr článků

Načítám