Hlavní obsah

Žena na Zábřežsku terorizovala manžela, policie ji vykázala z domu

Právo, pem

Na deset dnů byla vykázána ze společné domácnosti šestapadesátiletá žena z obce na Zábřežsku za to, že v opilosti „terorizovala“ svého o sedmnáct let staršího manžela. Hrozí jí za to navíc i pokuta ve výši až 20 tisíc korun. Právu to řekl policejní mluvčí František Kořínek.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Zoufalý senior se na policisty obrátil 12. prosince v podvečer. „Žádal náš příjezd, protože má problémy s manželkou,“ uvedl mluvčí s tím, že se nejednalo o první incident, který si vyžádal přítomnost policie.

Policista měl roky týrat a pronásledovat svou družku

Krimi

Žena se prý totiž často oddává alkoholu a pak s ní není rozumná domluva. Tentokrát když muž přijel z práce, mimo jiné zjistil, že má před domem vyhozené oblečení. Po příjezdu policistů na místo se situace uklidnila, a tak zase odjeli.

O necelé tři čtvrtě hodiny později však muž volal znovu, protože namol opilá žena měla poškozovat vybavení domu, tedy i jeho majetek. V tomto případě policisté ženu zajistili a po změření 2,23 promile alkoholu v dechu ji umístili do protialkoholní záchytné stanice.

Žena se na protialkoholním léčení seznámila s tyranem. Při zadržení nadýchal pět promile

Krimi

Následující den odpoledne muž na linku tísňového volání volal potřetí a oznámil opětovné verbální napadání a ničení vybavení domu ze strany jeho ženy. „Po příjezdu jsme ženu opět zadrželi a tentokrát byla umístěna do policejní cely. V zájmu ochrany ohrožené osoby a veřejného pořádku jsme ji před propuštěním ze zajištění ze společné domácnosti na dobu deseti dní vykázali,“ dodal Kořínek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám