Hlavní obsah

Ve vážném stavu je po požáru ve Vejprtech jeden pacient

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Pacient hospitalizovaný v chomutovské nemocnici po požáru ve Vejprtech je stále ve vážném stavu, je připojen na plicní ventilaci, řekl Ivo Chrástecký, mluvčí Krajské zdravotní, pod niž chomutovská nemocnice patří. Stav dalších se zlepšil. Při požáru v domově pro postižené zemřelo osm lidí.

BEZ KOMENTÁŘE: Zásah po požáru ve VejprtechVideo: Aleš Pelikán, Právo

 
Článek

V péči lékařů zůstává v Chomutově ještě muž ošetřený s popáleninami, jeho stav je podle Chrásteckého dobrý. „V nemocnici v Mostě je dosud v ošetřování jeden pacient, který byl z jednotky intenzivní péče už přemístěn na standardní lůžko,“ uvedl mluvčí.

Klienti domova se objekt pokoušeli několikrát zapálit, řekla starostka

Domácí

Krajská zdravotní přijala v nemocnicích v Mostě a Chomutově 17 pacientů, kromě tří už všechny propustila. Další pacienty přijímala městská nemocnice v Kadani.

Klienty, kteří se z nemocnic vrátili, Vejprty rozmisťují v rámci městských sociálních služeb do jiných objektů, a to i do jiných objektů domova Kavkaz, v jehož areálu hořelo. „V nemocnicích nám zůstává celkem pět klientů, 22 se jich už vrátilo,“ řekl vedoucí domova Petr Vagaši.

Starostka Vejprt Jitka Gavdunová (ODS)Video: Aleš Pelikán, Právo

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám