Hlavní obsah

Útočník pobodal dva muže u nákupního centra v Ostravě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Za bílého dne a přímo na frekventované ulici napadl zatím neznámý útočník dva muže. Incident se odehrál v sobotu nedaleko nákupního centra v Ostravě-Zábřehu. Napadení skončili s bodnými zraněními v nemocnici. Jeden z nich je vážně zraněný.

Článek

V sobotu odpoledne útočník nejprve napadl jednoho z dvojice mužů. Kopal jej a na druhého vytáhl nůž, se kterým se začal ohánět. Muži pokračovali dál v chůzi a na nedaleké křižovatce agresor jednoho z nich bodl do oblasti ledvin, druhého pak do nohou.

"Čtyřiadvacetiletý pacient musel být ošetřen pro bodné poranění zad. Muž byl při vědomí, utrpěl však větší krevní ztrátu. Záchranáři jej následně transportovali na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě," uvedl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Druhý zranění má bodné rány ve stehnech a sanitka jej převezla na traumatologickou ambulanci Městské nemocnice Ostrava-Fifejdy.

Policie po útočníkovi pátrá. Pokud jej dopadne a dostane před soud, hrozí mu za těžké ublížení na zdraví a výtržnictví až osmiletý pobyt ve vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám