Hlavní obsah

Traktor najel na Pardubicku do domu, zaklíněnou ženu museli vyprostit hasiči

Právo, Ludmila Žlábková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horní Roveň

Vrtulníkem přepravovali záchranáři ženu (53) do nemocnice poté, co se dostala pod kola traktoru. Ten sjel v úterý krátce před jednou hodinou odpolední v obci Horní Roveň na Pardubicku ze silnice, projel předzahrádkou, kde se zrovna žena nacházela, a narazil do rodinného domu.

Foto: Policie ČR, Právo

V Horní Rovni narazil traktor do rodinného domu.

Článek

„Před nárazem zdemoloval plot a předzahrádku. Zraněnou ženu museli vyprostit hasiči. Osmapadesátiletý řidič traktoru vyvázl z kolize bez zranění. Jako příčinu dopravní nehody uplatňoval na místě technickou závadu, protože mu údajně těsně před nárazem do domu upadlo kolo,“ uvedla policejní mluvčí Markéta Janovská s tím, že dechová zkouška na přítomnost alkoholu v dechu u něj byla negativní.

Foto: Policie ČR, Právo

Řidič traktoru uvedl, že mu ještě před srážkou upadlo kolo.

Vyšetřovatel na místě rozhodl o zajištění kola i traktoru k podrobnému znaleckému zkoumání. „Dříve než policisté zajistí samotný traktor, nařídil na místo přivolaný statik umístění podpůrných vzpěr,“ upozornila Janovská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám