Hlavní obsah

Tragický začátek srpna, při nehodách zemřelo už osm lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Napříč republikou došlo ve středu dopoledne k několika tragickým dopravním nehodám. Kromě srážky vlaků na Domažlicku se bouralo také na silnicích poblíž Prostějova a nedaleko Uherského Hradiště. Dopravní nehody si tak tento týden vyžádaly už osm obětí.

Foto: Aktu.cz

Ilustrační foto

Článek

Na Prostějovsku mezi obcí Seloutky a Prostějovem boural osmadvacetiletý řidič dodávky. „Z prozatím nezjištěných příčin narazil osmadvacetiletý řidič v dodávkovém vozidle do stromu. Náraz byl bohužel tak fatální, že řidič svým zraněním podlehl na místě a lékař mohl konstatovat pouze smrt. Na místě byl přítomen soudní znalec z oboru dopravy a u zemřelého byla nařízena soudní pitva," uvedla policejní mluvčí Olomouckého kraje Miluše Zajícová.

Tento týden jde už o druhou fatální nehodu v Olomouckém kraji, v úterý dopoledne zemřel v České Vsi na Jesenicku sedmasedmdesátiletý řidič osobního auta. Ve chvíli, kdy chtěl najet u brány na pozemek u rodinného domu, do něj zezadu najel řidič nákladního auta, který po projetí zatáčky sjel vpravo na krajnici.

Při nehodě aut na Uherskohradišťsku zemřeli dva silničáři

Krimi

Krátce před středeční osmou ráno se poblíž Kunovic u Uherského Hradiště srazilo nákladní auto s osobním. Ze zatím neznámých příčin řidič náklaďáku přehlédl u krajnice stojící peugeot, u kterého dva muži pokládali přenosné značení. Oba po srážce zemřeli.

K fatální nehodě došlo i v úterý poblíž obce Urbanice v Královéhradeckém kraji. Dvaaosmdesátiletá řidička podle policie patrně nedala přednost při vyjíždění z vedlejší silnice sedmadvacetiletému řidiči, který jel po hlavní silnici směrem od Prahy k Hradci Králové.

Foto: Policie ČR

Řidička fiatu nedala přednost při vjíždění na hlavní silnici.

„Bohužel řidička následkům zranění v nemocnici v odpoledních hodinách podlehla”, uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Tři mrtví při srážce vlaků u Domažlic. Zahynuli oba strojvedoucí a pasažérka

Krimi

Na Domažlicku se v úterý ráno srazily dva vlaky, při nehodě zemřeli oba strojvedoucí a jedna pasažérka, několik desítek lidí bylo zraněno. Podle ministra dopravy Karla Havlíčka projel jeden ze strojvedoucích na červenou.

Reklama

Výběr článků

Načítám