Hlavní obsah

Při nehodě aut na Uherskohradišťsku zemřeli dva silničáři

Novinky, kub, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kunovice

Tragickou nehodu vyšetřují policisté na Uherskohradišťsku, kde se srazila dvě auta. Policie informovala o dvou obětech. Nehoda se stala na objízdné trase pro rekonstruovanou silnici a provoz se tam musel zastavit, policie proto doporučila vyhnout se místu nehody a Uherskému Hradišti.

Foto: Policie ČR

Následky tragické nehody v Kunovicích

Článek

Nehoda se stala ve středu krátce před 8:00 na silnici I/50 u Kunovic.

Mluvčí policie Simona Kyšnerová sdělila, že jedno auto narazilo do auta před sebou. Nehoda si vyžádala dva mrtvé silničáře, kteří na místě pokládali přenosné značení.

„Čtyřicetiletý řidič nákladního automobilu značky Renault Master jel ve směru od Starého Města na Kunovice. Z doposud přesně nezjištěných příčin přehlédl na rovném úseku vozovky při pravé krajnici stojící automobil Peugeot Boxer, u kterého dva pracovníci pokládali přenosné značení,“ přiblížila Kyšnerová. Oba pracovníci ve věku sedmapadesát a osmapadesát let podle ní zemřeli po nárazu nákladního automobilu do stojící dodávky.

U Kunovic se srazila dvě auta a kamion, jeden zraněný

Krimi

Auta se střetla na silnici, po které vede od července objízdná trasa pro zhruba 1,2 kilometru dlouhý rekonstruovaný úsek silnice I/55 v Kunovicích.

Kvůli vyšetřování nehody a odklízení jejích následků silnici policie uzavřela a vzhledem k hrozícím dopravním komplikacím doporučila řidičům vyhnout se místu havárie a Uherskému Hradišti.

Po střetu s náklaďákem se osobnímu autu utrhl motor, řidič zemřel

Krimi

Kdy bude provoz na silnici po nehodě obnoven, není zatím známo.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám