Hlavní obsah

Těhotnou družku škrtil, bil do hlavy a pořezal. Násilníkovi ze Sokolova hrozí osm let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Brutální násilí v domácnosti vyšetřuje policie v Sokolově. Teprve 21letý mladík podle vyšetřovatelů hrozil zabitím své o dva roky starší družce, navíc těhotné, přičemž ji škrtil a pořezal nožem. Dvojice bydlela s matkou obviněného. Mladíkovi hrozí osmileté vězení.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Policie muže viní z vydírání, výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. O případu z poloviny loňského listopadu ve čtvrtek informoval mluvčí policie Jakub Kopřiva.

„Obviněný mladík měl ve večerních hodinách vulgárně nadávat a následně i vyhrožovat své těhotné třiadvacetileté družce, se kterou pobýval v bytu své jednačtyřicetileté matky. Po konverzaci jí měl uchopit pod krkem a přitom jí znovu vyhrožovat usmrcením,” popsal Kopřiva.

Partner ji málem uškrtil. Teď Tereza dává naději desítkám žen, které čelí násilí

Žena

Těhotnou dívku ještě podle policie mlátil rukou do hlavy a vytáhl na ni příborový nůž, kterým ji řízl do ruky. „Dalšímu jednání zabránila policejní hlídka, kterou přivolala matka obviněného muže,” upřesnil mluvčí.

Den poté si muž přišel do bytu pro své věci, ale dívka ho tam ze strachu o svůj život nepustila. „Muž jí měl začít pod oknem bytu vulgárně nadávat a vyhrožovat. Po několika minutách měla žena z bytu utéct a vše oznámit na policii,” uvedl Kopřiva.

Žena, kterou partner zbil, když nechtěla sex, podlehla zraněním

Krimi

V případě odsouzení hrozí mladíkovi, který byl podle policie již v minulosti pravomocně trestán za výtržnictví, trest až na osm let vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám