Hlavní obsah

Muž měl zbít přítelkyni, pak jej srazila tramvaj

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Záchranka odvezla v sobotu odpoledne z pražské Letné muže zraněného po střetu s tramvají. Podle policie se jedná o stejného muže, který měl krátce před nehodou zbít ženu v jednom z bytů nedaleko od místa nehody.

BEZ KOMENTÁŘE: Muže podezřelého z domácího násilí srazila tramvajVideo: Aktu.cz

 
Článek

Incident se stal kolem 17. hodiny. Policie byla prověřovat oznámení, že v jednom z bytů v ulici Milady Horákové došlo k rozepři mezi mužem a ženou a mělo by se jednat o domácí násilí.

Policie v bytě našla zraněnou ženu, kterou pak odvezla záchranka do nemocnice. „Muž již v bytě nebyl,“ sdělil mluvčí policie Jan Rybanský.

Krátce po zásahu došlo nedaleko bytu u ulice Kamenická ke srážce muže s tramvají. „Zraněný, zhruba čtyřicetiletý muž byl přepraven do nemocnice se zraněním hlavy,“ sdělila mluvčí záchranky Jana Poštová.

Opilý žárlivec vláčel ženu za vlasy a zavřel ji v pokoji, aby nešla za milencem

Krimi

Podle vyšetřovatelů se jedná o stejného muže, který měl před tím zbít svou přítelkyni. „Třiadvacetiletá žena utrpěla zranění hlavy a žeber a byla přepravena do nemocnice,“ upřesnila Poštová.

„Okolnostmi jak napadení ženy, tak střetu muže s tramvají se zabývají policisté,“ dodal Rybanský s tím, že podle prvotních informací, které má policie od svědků nehody, muž pod tramvaj úmyslně skočil.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám