Hlavní obsah

Skupina útočníků zbila v centru Prahy dva muže. Kopali je, jednomu stoupli na hlavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Skupina útočníků napadla v centru Prahy dva mladé muže. Po hádce je podle policie bili pěstmi, kopali do nich a jednomu z nich dokonce stoupli na hlavu. Oba utrpěli vážné zranění. Policie v pondělí zveřejnila video s podezřelými.

Napadení v Praze

 
Článek

Útok se dle kriminalistů odehrál 16. července ve Spálené ulici u zastávky. První muž dostal několik ran pěstí a pak se mu podařilo utéct. Utrpěl však vážné zranění, se kterým musel do nemocnice. Druhý už takové štěstí neměl.

Při jednání soudu dal obžalovaný svědkovi pěstí

Krimi

„Byl napaden několika ranami do obličeje, po kterých upadl na zem, kde ho útočníci kopali do hlavy a do horní části těla. Jeden z nich dokonce poškozenému stoupl na hlavu,“ informoval mluvčí policie Richard Hrdina.

Mladý muž utrpěl frakturu v obličeji a další vážné poranění. Podle policie se násilníky od útoku snažil odradit kolemjdoucí, ale byl zastrašen. Celkem se do útoku zapojili čtyři muži z pěti, které doprovázely tři ženy. Všichni byli ve věku od dvaceti do pětadvaceti let.

Na zábavě měl obtěžovat dívku, mladíci si na něj počkali v lese a surově ho zbili

Krimi

Po útoku odešli na náměstí Republiky a následně ulicí Králodvorská, kde pravděpodobně zamířili do hudebního klubu. Informace o podezřelých přijme linka 158. Útočníkům hrozí až tři roky vězení.

Foto: Policie ČR

Napadení v Praze

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám