Hlavní obsah

Školáci nastříkali muži do očí slzný plyn a vyloupili mu byt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Dva nezletilé školáky a jednoho mladistvého podezírají policisté z loupežného přepadení, k němuž došlo na počátku ledna v Přerově. Přepadnout a následně oloupit měli 53letého muže v jeho bytě na Husově ulici. K činu se přiznali. Právo o tom ve čtvrtek informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Reflexní prvky mají větší svítivost

Článek

„Muž se vrátil domů do místa bydliště a chtěl za sebou zavřít dveře bytu. Vtom mu ale znenadání a nečekaně někdo nastříkal do obličeje slzný plyn, který ho ochromil a rozostřil mu vidění. Mladíci přetlačili dveře, které poškozený zavíral, ale proti třem pachatelům neměl šanci a upadl na podlahu,“ popsala počátek přepadení Zajícová.

Lupiči pustili do kamionu plyn a uspali řidiče. Pak vzali díly na kola za 250 milionů

Krimi

Jeden z lupičů podle ní muže ležícího na zemi prohledal a z bundy, kterou měl na sobě, mu vzal finanční hotovost, téměř 4000 korun, a mobilní telefon. Dál potom všichni tři prohledali kuchyň, kde už nenašli nic zajímavého a hodnotného. Byt rychle opustili.

Lupič přepadl poštu na Prostějovsku. Peněz moc nezískal, tak aspoň ukradl kolo

Krimi

„Jako pachatelé byli odhaleni tři mladíci, jeden mladistvý a dva nezletilí, kteří se k přepadení muže přiznali. Dál se bude v tomto případě postupovat podle zákona o odpovědnosti mládeže,“ doplnila policejní mluvčí.

Trojice se dopustila trestných činů loupeže a porušování domovní svobody. Vězení však hrozí jen mladistvému.

Reklama

Výběr článků

Načítám