Hlavní obsah

Rozdělal v udírně oheň a odešel nachystat maso. Po hodině zjistil, že hoří

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velikonoční neděle pro majitele rodinného domku ve Zdounkách na Kroměřížsku nedopadla zrovna šťastně. Svátky mělo doprovodit čerstvé uzené. Dříve, než stihl pověsit maso dovnitř, udírna shořela.

Foto: HZS Zlínského kraje

Na velikonoční uzení nedošlo. Udírna shořela.

Článek

„Majitel vyšetřovateli hasičů sdělil, že rozdělal v udírně oheň a šel si nachystat maso k uzení. Asi po hodině zjistil, že udírna hoří,“ uvedl mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Roman Žemlička.

Na místo vyjely dopoledne tři jednotky hasičů. „Požár v ulici Zákostelí ve Zdounkách byl hasičům ohlášen v 9:42 hodin, původně s tím, že hoří rodinný domek. Poplach byl vyhlášen profesionálním hasičům z Kroměříže a dobrovolným hasičům z obcí Zdounky a Zborovice. Hasiči vyjeli se čtyřmi zásahovými automobily,“ upřesnil Žemlička.

Foto: HZS Olomouckého kraje.

Na velikonoční uzení nedošlo. Udírna shořela.

Teprve na místě hasiči zjistili, že u rodinného domu hoří dřevěná udírna.  Hasicím přístrojem ji uhasil příslušník hlídky Policie ČR ještě před příjezdem hasičů.

Reklama

Výběr článků

Načítám