Hlavní obsah

Řidička narazila u Budyně nad Ohří do stromu, dvě těžce zraněné děti

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned u dvou vážných dopravních nehod zasahovaly v sobotu odpoledne dva záchranářské vrtulníky. U Budyně nad Ohří na Litoměřicku byli při nárazu osobního vozu do stromu vážně zraněni tři lidé, včetně dvou dětí. Při havárii dalšího vozu u Chotětova na Mladoboleslavsku se zranilo pět lidí, včetně dvou dětí.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto nabouralo do stromu v Budyni nad OhříVideo: Pavel Jaňourek, Novinky

 
Článek

První nehoda se stala na silnici 246 poblíž Budyně nad Ohří na Litoměřicku. Řidička fabie jela směrem od Nížeboh na Budyni. Ze zatím neznámých příčin vyjela ze silnice a boční stranou vozu narazila do stromu. V autě s ní cestovaly dvě děti, které zůstaly ve vraku vozu zaklíněny. Vyprostit je museli až přivolaní hasiči. Ještě před jejich příjezdem jim pomáhali kolemjedoucí řidiči.

Podle informací z místa utrpěla žena, stejně jako obě děti, velmi vážná zranění. Záchranáři na místo vyslali dva vrtulníky z Prahy a Ústí nad Labem.

Děti záchranáři po ošetření transportovali letecky do motolské a do Thomayerovy nemocnice v Praze, ženu převezli sanitkou do ústecké nemocnice.

Pět zraněných na Mladoboleslavsku

O několik desítek minut později musely vrtulníky do vzduchu znovu. Tentokrát havaroval řidič osobního automobilu na okraji Chotětova na Mladoboleslavsku.

„Řidič vyjel mimo komunikaci a s vozem se převrátil přes střechu. Uvnitř cestovalo pět lidí, včetně dvou dětí. Jedno z dětí utrpělo společně s dospělou osobou vážná zranění, zbylí tři lidé byli zraněni lehce,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Richterová.

Záchranáři na místo vyslali vrtulníky z Prahy a Liberce. Ty transportovaly do nemocnic vážně zraněné. Zbylé zraněné rozvezly do nemocnic sanitky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám