Hlavní obsah

Řidič ve vysoké rychlosti nevybral kruhový objezd a otočil auto na střechu

– Ostrava
Právo, plk

Na střeše skončila v sobotu dopoledne v Ostravě Škoda Fabia poté, co její sedmadvacetiletý šofér přecenil své síly a ve vysoké rychlosti neprojel kruhovým objezdem. Řidič i jeho jednapadesátiletý spolujezdec skončili zranění v nemocnici.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Při nehodě se zranili dva lidé

Článek

K nehodě došlo krátce po 8.30 hodině na Slovenské ulici v Ostravě-Přívozu. „Řidič pravděpodobně nepřiměřenou rychlostí vjížděl na kruhový objezd a nezvládl manévr, takže se dostal s autem do příkopu, kde se vůz otočil na střechu,“ popsala karambol policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Požár půdy vyhnal z ostravského bytového domu 28 lidí

Krimi

Dodala, že řidič i spolujezdec utrpěli podle záchranářů lehká zranění. „Dechová zkouška na alkohol u řidiče byla negativní,“ podotkla.

Rukavice za 250 korun mohou stát zloděje až osm let ve vězení

Krimi

Jednoho z členů osádky museli z havarované škodovky vyprostit hasiči. „Odstřihli zadní dveře a poté byl zraněný muž z automobilu opatrně vytažen na páteřové desce a předán zdravotníkům,“ nastínil zastupující mluvčí moravskoslezských hasičů Jakub Kozák.

Dodal, že k vyproštění auta z příkopu byl přivolán speciál Bison. Pomocí jeho hydraulického nakládacího jeřábu byl vůz převrácen zpět na kola a naložen na vozidlo odtahové služby.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Při nehodě se zranili dva lidé

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám