Hlavní obsah

Rukavice za 250 korun mohou stát zloděje až osm let ve vězení

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Přímo při činu přistihla policie pětatřicetiletého muže, který v Ostravě v prodejně pracovních oděvů ukradl rukavice. Z místa činu ujížděl na koloběžce.

Zadržení podezřelého muže krádeže rukavicVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu, který se stal 18. prosince, informovala ve středu mluvčí policie Eva Michalíková. Ke krádeži došlo ve Výstavní ulici.

Muž v Ostravě skončil uvnitř sila po ramena v písku, zachraňovali ho hasiči

Krimi

„Policisté zpozorovali muže, který vyběhl prodejny pracovních oděvů. Skočil na koloběžku a začal ujíždět před ženou, která za ním z prodejny vyběhla. Policisté se za prchajícím mužem rozjeli a služebním autem mu po chvíli zabránili v útěku,“ uvedla mluvčí.

Gang záměrně boural s luxusními auty. Z pojišťoven získal 13 milionů

Krimi

První slova, kterými se začal muž obhajovat, byla: „Udělal jsem blbost, že jsem ukradl rukavice, ale byla mi zima na ruce.“ Po ztotožnění a následné lustraci policisté zjistili, že se jedná o recidivistu.

„I přesto, že odcizené rukavice měly hodnotu okolo 250 korun, hrozí mu nyní až osmiletý pobyt za mřížemi. Již v minulosti byl za obdobnou trestnou činnosti majetkového charakteru odsouzen a potrestán. Svého jednání se dopustil v době nouzového stavu,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám