Hlavní obsah

Řidič v Kladně nezvládl řízení, luxusní sporťák rozbil o billboardy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Sportovní vůz značky Dodge Viper rozbil o reklamní billboardy na konci minulého týdne 26letý řidič. Podle policie nebyl opilý, ale jen nezvládl řízení. Dostal pokutu. Nehodu řidiče stejné značky řešili o víkendu také policisté na D46.

Foto: Policie ČR

Havarovaný dodge v Kladně

Článek

První nehoda se stala minulý čtvrtek v Kladně. „Řidič s osobním vozidlem Dodge Viper nezvládl řízení vozidla a najel přes chodník na trávu, kde narazil do tří reklamních poutačů,“ informovala mluvčí policie Jana Šteinerová.

Je libo Dodge Viper s motorem uprostřed? Má motor jako vzácná Tatra

AutoMoto

Dechová zkouška i test na drogy byly u 26letého řidiče negativní. Zraněný nebyl a škoda byla vyčíslena na 200 tisíc korun. Policisté mu uložili pokutu, její výši ale nesdělili, protože přestupkové řízení je neveřejné.

Druhou nehodu řešili policisté v neděli na dálnici D46. Řidič Dodge Challenger tam podle nich chtěl podjet auto Škoda Fabia, které před ním jelo pomaleji, odbočil do pravého jízdního pruhu, kde však narazil do Škody Octavia, které právě řidič ve Škodě Fabia předjížděl. Poté narazil i do podjížděné fabie, která byla odhozena na svodidla.

Jeden šofér byl lehce zraněn. Nikdo nebyl pod vlivem alkoholu a škoda byla vyčíslena na 450 tisíc korun. Příčina nehody se policisté zabývají.

Foto: Policie ČR

Havarovaný dodge v Kladně

Foto: Policie ČR

Havarovaný dodge na dálnici D46

Reklama

Výběr článků

Načítám