Hlavní obsah

Řidič se dvěma promile se policii bránil, co to šlo. Tečku udělal pepřový sprej

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dolní Olešnice

Opilého 47letého řidiče pronásledovali policisté na Trutnovsku, muž se po dvoukilometrovém ujíždění snažil hlídce utéct. Policisté se ho nakonec rozhodli zpacifikovat pepřovým sprejem a chvaty. Ukázalo se, že měl v sobě dvě promile alkoholu a neměl doklady k řízení.

Pronásledování řidiče na TrutnovskuVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal v úterý večer v Chotěvicích, policie chtěla zastavit kvůli kontrole auto značky Škoda Felicia.

„Řidič ale na majáky nereagoval a pokračoval v jízdě. Zastavil až přibližně po dvou kilometrech v Dolní Olešnici, kde vystoupil z vozidla, odmítal s policisty spolupracovat, nepředložil ani jeden doklad potřebný k řízení vozidel a náhle se dal na útěk,“ informovala v pátek o případu mluvčí policie Iva Kormošová.

Nezmar ze sklepních kójí přeplaval ledovou Ploučnici, na břehu dostal pouta

Krimi

Policisté muže nakonec strhli na zem, nebylo to ale nic moc platné, podezřelý se stále poutům bránil, takže přišly na řadu další donucovací prostředky, konkrétně pepřový sprej.

Foto: Policie ČR

Pronásledování řidiče na Trutnovsku.

„Až pak se muž zklidnil a nechal si nasadit pouta. Následná dechová zkouška ukázala téměř dvě promile,“ dodala mluvčí s tím, že kromě přestupkového řízení čelí muž trestnímu stíhání kvůli ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až roční vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám