Hlavní obsah

Řidič nedal přednost náklaďáku na hlavní silnici u Znojma, střet nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

Tragické následky měla nehoda na frekventované silnici u Znojma, kde 70letý řidič osobního auta podle policie při najetí na hlavní komunikaci nedal přednost nákladnímu vozidlu. Následoval střet, který senior nepřežil. Na hlavním tahu mezi Znojmem a Jihlavou policie kvůli nehodě omezila dopravu, tvořily se kolony.

Foto: Mapy.cz

Hlavní silnice u Mramotic

Článek

Nehoda se stala ve středu krátce před 15. hodinou na frekventované silnici číslo 38 poblíž vesnice Mramotice, která je součástí Znojma.

„Sedmdesátiletý řidič osobního automobilu značky Škoda tam nedal při vjíždění z vedlejší komunikace přednost projíždějícímu nákladnímu automobilu Volvo. Důsledek bočního střetu byl fatální. Řidič škodovky na místě zemřel,“ informoval o nehodě mluvčí policie Bohumil Malášek.

Senior zemřel na Písecku po nárazu do posedu a stromů

Krimi

Policie kvůli záchranářským pracím a vyšetřování nehody na silnici, která je hlavním tahem mezi Znojmem a Jihlavou, omezila provoz a řidiče pouštěla kyvadlově, kvůli čemuž se podle mluvčího vytvořily v obou směrech kolony.

Okolnosti a přesnou příčinu nehody policie dále vyšetřuje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám