Hlavní obsah

Při nehodě nákladního a osobního auta u Aše zemřel jeden člověk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden člověk v sobotu zemřel při střetu osobního a nákladního auta na obchvatu Aše na Chebsku. Další dva lidé při nehodě utrpěli zranění. Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému, přiletěl i vrtulník letecké záchranné služby.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

Silnice I/64 byla na několik hodin v místě nehody uzavřena a objízdná trasa vedla přes město Aš, nyní je silnice již zprůjezdněna, řekl policejní mluvčí Jan Bílek.

Nehoda se stala kolem 07:30. Osobní vůz Opel, který řídil sedmadvacetiletý muž, zřejmě vlivem zhoršených povětrnostních podmínek dostal na namrzlé komunikaci smyk. Přejel do protisměru, kde se střetl s nákladním vozidlem, které řídil pětapadesátiletý muž, uvedl Bílek. Na místě těžkým zraněním podlehl spolujezdec z osobního auta, další dva zraněné muže ve věku 26 a 27 let převezli záchranáři do nemocnice. Přesnou příčinu a okolnosti nehody zjišťují chebští kriminalisté.

Na Chebsku jsou dnes místy sněhové přeháňky, silnice jsou podle Ředitelství silnic a dálnic po solení mokré.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám