Hlavní obsah

Policistům se zapnutými majáky vjel do křižovatky Ukrajinec s chryslerem

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

V nemocnici skončili dva zasahující policisté, kteří se se zapnutými majáky na služebním vozidle v neděli dopoledne střetli na křižovatce v centru Plzně s odbočujícím Ukrajincem řídícím osobní vozidlo chrysler.

Foto: Právo

Nehoda policistů s černým chryslerem na křižovatce ulic Mikulášská, Sirková, Americká a Šumavská.

Článek

„Z místa nehody jsme transportovali jednoho muže se středně těžkým zraněním při vědomí na akutní zónu do nemocnice v Lochotíně,“ uvedla mluvčí plzeňské záchranky Mária Svobodová.

„S lehkým zraněním, tedy otřesem a bolestní hlavy jsme transportovali i druhého muže na akutní zónu do nemocnice na Lochotíně na další vyšetření,“ dodala Svobodová.

Foto: Právo

Řidič chrysleru zřejmě neutrpěl žádná zranění, dvojici policistů odvezla záchranná služba.

Podle informací Práva pospíchali policisté se zapnutými majáky k akutnímu případu, přičemž projížděli křižovatku ze Sirkové ulice. Všichni řidiči se snažili hlídce umožnit bezpečně křižovatku projet, pouze cizinec z dosud neznámých důvodů začal odbočovat a vjel do křižovatky směrem do Americké ulice.

Policisté do jeho chrysleru poté narazili v místě u spolujezdce, takže se ukrajinskému řidiči při nehodě nic nestalo. Podle svědků byl po nehodě bez známek zranění.

Podle policie hlídka pospíchala před desátou dopoledne k případu odcizeného vozidla, se kterým ujížděla podezřelá osoba. Jenže při stíhání zloděje došlo k popisované nehodě. U obou řidičů byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem.

„Všechny okolnosti této dopravní nehody budou předmětem dalšího vyšetřování,“ uzavřela mluvčí plzeňské krajské policie Markéta Fialová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám