Hlavní obsah

Policisté prošetřují mnoho podnětů k brutálnímu znásilnění v Praze

Novinky, val

Od zveřejnění informací o znásilnění ve Školské ulici v Praze, ke kterému došlo v sobotu 17. září, obdrželi kriminalisté od občanů desítky různých podnětů. Ty v současnosti prošetřují a snaží se dopadnout pachatele hrůzného činu.

Článek

Lidé v hojné míře zareagovali na informace o napadení dvacetileté dívky mužem, jehož snímek přinesla o víkendu média. Podle policejního mluvčího Tomáše Hulana obdrželi policisté „strašnou spoustu poznatků“. Ty jsou nyní předmětem šetření.

Hulan odmítl podat jakékoli informace k průběhu vyšetřování. „Nebudeme sdělovat žádné konkrétnosti,“ odpověděl na dotaz, zda se některé poznatky od lidí shodují.

K události došlo v sobotu 17. září kolem čtvrté hodiny ranní. Když se dvacetiletá dívka zeptala muže na cestu, místo odpovědi ji zatáhl do nedalekého průjezdu ve Školské ulici. Tam ji zbil, opakovaně znásilnil a nakonec okradl o několik set korun. [celá zpráva]

Podle popisu šlo o muže štíhlé postavy, vysokého asi 175 centimetrů. Byl ostřihán téměř dohola, zřejmě i proplešatělý, světlých vlasů. Na sobě měl patrně modré tepláky, mikinu s kapucí tmavé barvy a tmavé, zelenohnědé tričko. Na nohou měl tmavé polobotky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám