Hlavní obsah

Policisté pronásledovali u Brna dvakrát stejné auto, řidiči se prohodili

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brrno

Postarší bílý Volkswagen Golf mají už policisté z Brněnska v oku. Před necelými čtrnácti dny se totiž muž za jeho volantem marně pokusil hlídce ujet. Když stejný vůz policisté spatřili v noci na středu ve Vranovicích, vydali se hned za ním.

Pronásledování auta u BrnaVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté nepochybovali, že vůz řídí stejný hříšník. Nasvědčovalo tomu i to, že řidič se opět pokusil ujet.

„Po asi šestikilometrové honičce s mnoha přestupky golf odbočil na polní cestu a následně skončil v poli. Tam policisté osádku automobilu, která byla mimo jiné ve stejném obsazení jako při minulé stíhací jízdě, po hrozbě namířenou služební zbraní zadrželi,“ popsal ve středu policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Motorkář ujížděl před policisty a pokusil se ukrýt v bramborovém poli

Krimi

I když osádka vozu byla stejná jako při předchozím pronásledování, za volantem tentokrát neseděl pětadvacetiletý muž, ale o tři roky mladší žena.

„Ta sice pod vlivem alkoholu nebyla, ale test na přítomnost drog odmítla. I tak jí policisté zadrželi řidičský průkaz. Spolujezdec se pokusil z místa utéct. Jeho počínání bylo ale marné,“ dodal Malášek.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám