Hlavní obsah

Policie už zná totožnost řidiče, jehož auto muži amputovalo obě nohy

Novinky, Ondřej Kořínek
Brno

Brněnští policisté už znají totožnost muže, který s největší pravděpodobností srazil v úterý dva muže. Jeden z nich přišel vlivem natlačení na dodávku o obě nohy. Policie pátrá po devětadvacetiletém Zdeňku Wagnerovi, který od nehody utekl a dosud se kriminalistům nepřihlásil.

Foto: Policie ČR

Hledaný Zdeněk Wagner.

Článek

„Policisté pátrají po devětadvacetiletém muži, který podle jejich prozatímního vyšetřování měl řídit osobní automobil Audi A3, který v úterý způsobil dopravní nehodu na obchvatu Pohořelic, nebo může dát k nehodě velmi důležité svědectví,“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Podle něj byl Wagner při nehodě pravděpodobně zraněn, a je tudíž možné, že navštívil lékaře. Informace o jeho pobytu nebo svědectví před a po nehodě přijme linka 158.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: Policie ČR

Po nárazu řidič okamžitě z místa nehody utekl.

Kolize se odehrála před devátou hodinou ranní. Šofér audi narazil do stojící dodávky, jejíž posádka v místě upravovala reklamní poutač. Osmapadesátiletého muže auto přimáčklo na dodávku a amputovalo mu obě nohy. Druhého z mužů pak auto odhodilo do příkopu. Hledaný muž poté z místa utekl, aniž by poskytl pomoc. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám