Hlavní obsah

Policie obvinila muže z vraždy dvou žen. Jejich těla se našla v Českém ráji

Novinky, alt

Z vraždy pětatřicetileté ženy, jejíž tělo bylo po několikadenním pátrání nalezeno v Rovensku pod Troskami, je podezřelý dvaačtyřicetiletý muž z Kutnohorska. Kromě toho jej policisté viní i z vraždy ženy, jejíž tělo našel ve středu náhodný svědek u řeky Jizery v Turnově.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Ve čtvrtek vyšetřovatel služby kriminální policie a vyšetřování Krajského ředitelství policie Libereckého kraje obvinil 42letého muže ze zvlášť závažného zločinu vraždy, kterého se na obou ženách dopustil,” uvedl k obviněnému muži krajský policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Pětatřicetiletá žena z Jablonecka byla pohřešována od 25. července. Rodina ji začala hledat poté, co se nevrátila z restaurace v Rovensku. V pondělí 27. našel její tělo náhodný kolemjdoucí v Rovensku pod Troskami. Policie po pitvě sdělila, že žena pravděpodobně zemřela násilnou smrtí.

Pohřešovanou ženu nalezli mrtvou

Krimi

„Tělo další mrtvé ženy nalezl opět náhodný svědek, na jezu řeky Jizery v Turnově, ve středu 5. srpna. V tomto případu se jednalo o 39letou ženu ze Semilska,” popsal Robovský.

Pokud se obviněnému vraždy prokážou, hrozí mu podle mluvčího 15 až 20 let vězení nebo výjimečný trest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám