Hlavní obsah

Policie hledá svědky nehody ve Valašském Meziříčí

Právo, jr
Vsetín

Svědky dopravní nehody mezi cyklistou a chodkyní hledají vsetínští policisté. O pátrání po svědcích nehody, ke které došlo 15. dubna, informovala v sobotu mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR Zlínského kraje Lenka Javorková.

Foto: Policie ČR

Cyklista byl letecky převezen do ostravské nemocnice.

Článek

„Střet si vyžádal letecký převoz vážně zraněného cyklisty do Fakultní nemocnice v Ostravě. Nehoda se stala 15. dubna krátce před 16. hodinou na cyklostezce Bečva v katastru Valašského Meziříčí, mezi ulicí Hranická a loděnicí. Šestapadesátiletý cyklista se tam střetl s chodkyní, ta vyvázla s lehkým zraněním,“ uvedla mluvčí.

V době střetu, bezprostředně před ním i po něm, se podle informací policie v okolí místa nehody nacházelo několik chodců i cyklistů.

Foto: Policie ČR

Odpočívadlo, u kterého došlo ke střetu

„Žádáme všechny svědky, kteří by nám mohli k okolnostem této kolize sdělit jakékoli informace, ať zavolají na linku 158 nebo se ozvou přímo vsetínským dopravním policistům na telefon 974 680 250 nebo 251. Podle dopravních policistů mohli i na blízkém odpočivadle sedět lidé, kteří by nám mohli s objasněním nehody pomoci. Budeme rádi i za informace, které by nám mohli pomoci zmapovat pohyb cyklisty před kolizí,“ uvedla Javorková.

Reklama

Výběr článků

Načítám