Hlavní obsah

Policie hledá řidiče, který nedal přednost dodávce. Ta kvůli tomu nabourala jiné auto, osm zraněných

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Policie v pondělí zveřejnila video z páteční nehody dvou aut u Slaného na Kladensku. Pátrá po řidiči vozidla, který podle ní nedal přednost dodávce, jež nabourala do osobního auta. Osm lidí bylo lehce zraněno.

Řidič strhl řízení a naboural do protijedoucího autaVideo: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala kolem půl šesté odpoledne. „Zatím nezjištěný řidič nezjištěného vozidla při odbočování vlevo nedal přednost protijedoucímu vozidlu Peugeot Boxer, za jehož volantem byl sedmatřicetiletý muž z Chomutova,“ uvedla mluvčí policie Michaela Nováková.

U Slaného havarovala dvě auta, sedm zraněných

Krimi

Šofér dodávky prudce brzdil, aby zabránil srážce, ale přesto musel strhnout řízení do protisměru. Tam se čelně střetl s vozidlem Nissan Qashqai. V něm cestoval čtyřiačtyřicetiletý řidič, jednatřicetiletá žena a tříleté dítě. Všichni byli lehce zraněni včetně pětičlenné posádky dodávky. Škoda byla vyčíslena na 220 tisíc korun.

Policie získala záznam nehody od svědka kolize, kde je zachyceno auto, které nedalo přednost a odjelo. Policisté žádají další svědky, kteří mají informace ke zmíněnému autu a šoféru, aby se ozvali na linku 158 nebo na mobilním telefonu 702 207 630.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám