Hlavní obsah

Policie hledá dítě, které mohlo vidět pokus o vraždu v Hořicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hořice

Ve čtvrtek našel syn svou třiapadesátiletou matku těžce zraněnou v kadeřnictví v Hořicích, kde pracovala. Ležela v krvi se zraněnou hlavou a byla převezena do královéhradecké fakultní nemocnice. Policie teď hledá asi desetiletého chlapce, který mohl zločin vidět.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Kriminalisté zjistili, že by útok mohl mít i loupežný motiv. Ilustrační foto

Článek

„V souvislosti s vyšetřováním policisté žádají, aby se jim i s rodiči přihlásil asi 10letý chlapec, který ve čtvrtek 21. 2. zhruba mezi 16:45 a 17:00 vyšel z kadeřnictví v ulici Pod Lipou v Hořicích. Chlapec má světlé na ježka ostříhané vlasy a na sobě měl černé kalhoty a modrou bundu. Podle svědectví, které máme k dispozici, měl popojít asi 30 metrů od vchodu do provozovny směrem ke kostelu, tam se zastavit, otočit a pozorovat vchod do kadeřnictví v okamžiku, kdy do něho měl vcházet asi 185 cm vysoký muž v černé bundě a modrých riflích,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Ježková.

Jak chlapec, tak muž by mohli být důležitými svědky, domnívá se policie. Měli by se přihlásit na Obvodním oddělení policie v Hořicích nebo na lince 158.

Kriminalisté zjistili, že by útok mohl mít i loupežný motiv.

Reklama

Výběr článků

Načítám