Hlavní obsah

Opilý řidič po natankování na benzínce v Praze usnul v autě, probrali ho až strážníci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zřejmě nejen pokročilá noční hodina, ale hlavně zkonzumovaný alkohol zmohl řidiče na čerpací stanici v Praze natolik, že po natankování zůstal s autem u stojanu a vzápětí uvnitř usnul. Snahy obsluhy o jeho probuzení byly marné, úspěšná v tom byla až přivolaná hlídka městské policie. Šofér nadýchal alkohol, pak strážníky urážel. Nakonec si ho převzala státní policie.

Řidič po natankování usnulVideo: MP Praha

 
Článek

Městskou policii přivolala ve čtvrtek před 4. hodinou v noci obsluha jedné z benzínek na Jižní spojce v Praze 4.

V autě u stojanu spal po natankování řidič a byl k neprobuzení. Pracovníci čerpací stanice potřebovali, aby zaplatil a přeparkoval.

Co se stalo? Ptal se strážníka mladík, který se řítil Pardubicemi rychlostí 126 km/h

Krimi

„Strážníkům se ho po několika pokusech nakonec vzbudit podařilo. Sedmadvacetiletý řidič měl problémy s motorikou a vyjadřoval se nesouvisle. Dechová zkouška ukázala hodnotu přes 1,6 promile,” informovala v pátek o případu mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

Řidič po natankování usnul

Řidič pak odmítl podepsat protokol a nesouhlasil s druhou dechovou zkouškou. Podle mluvčí se choval neslušně a strážníky urážel.

„Po omezení na osobní svobodě byl předán policii,” dodala Ernestová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám