Hlavní obsah

Opilý cizinec se po nehodě skryl v kukuřici, policie na něj poslala psa

– Nová Ves
Novinky, kub

Řidiče osobního auta, který vrazil do dalšího vozidla a od nehody utekl, pronásledovali policisté na Mělnicku. Opilého muže nakonec vypátral policejní pes v kukuřičném poli. Podle kriminalistů se jednalo o cizince, případ se řešil ve zkráceném řízení a soud muže nechal vyhostit.

Foto: Policie ČR

Řidiče, který po nehodě utekl, vypátral policejní pes Atrey

Článek

Nehoda se stala minulý týden ve středu odpoledne na silnici I/16 v obci Nová Ves.

Muž jel od Mělníka ve vozidle Opel a na rovném úseku podle policie nedodržel bezpečnou vzdálenost, když narazil do auta značky Škoda před ním, jehož šofér reagoval na kolonu před sebou.

Prchající řidič se v Ostravě schoval v kanále, vyčmuchal ho služební pes

Krimi

„Po nehodě však 35letý viník z místa utekl. Na místo byli okamžitě přivoláni nejen dopravní policisté a policisté pořádkové služby, ale i psovod se služebním psem Atreyem,” informovala ve čtvrtek o případu mluvčí policie Markéta Johnová.

Muž řídil pod vlivem extáze, před Sabazem ale neutekl

Krimi

Pes se podle mluvčí pustil hned po příjezdu do práce v terénu. Určení místa, kde se nacházel podezřelý, bylo otázkou minut; muže pes vypátral nedaleko v kukuřičném poli.

Policisté pak v databázi zjistili, že cizinec pobýval v Česku nelegálně, navíc nadýchal téměř tři promile alkoholu. Po vystřízlivění na policejní služebně si vyslechl ve zkráceném řízení podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky.

Služební pes na pražském letišti vyčenichal dvě kostry tygra

Krimi

„Do 48 hodin putoval k Okresnímu soudu v Mělníku, kde okresní soudce rozhodl o vině, trestu a jeho vyhoštění,” dodala Johnová. Podrobnosti k potrestání řidiče policie nesdělila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám