Hlavní obsah

Opilí mladíci na Zlínsku udělali s felicií přemet. Z místa nehody odešli

Novinky, Jan Středa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Kuriózní nehoda se stala o víkendu na Zlínsku. Čtyři mladíci ve věku do devatenácti let havarovali ve voze Škoda Felicia a utrpěli lehká zranění. Tři z nich se však poté vydali pěšky směr Zlín. Škoda na vozidle je vyčíslena na deset tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Na Zlínsku havarovali opilí mladíci

Článek

K nehodě došlo v sobotu 40 minut po půlnoci v Lukově. Řidič nejspíše nezvládl zatáčku, dostal smyk a vyjel mimo vozovku. Vozidlo se přitom převrátilo na střechu a následně zpět na kola. Tři z mladíků, kteří byli pod vlivem alkoholu, i přes lehká zranění vozidlo opustili a vydali se pěšky do Zlína, na místě nehody zůstal pouze jediný z nich.

Foto: Policie ČR

Na Zlínsku havarovali opilí mladíci

Policistům se mladíky podařilo najít a přivést zpět. Jedním z trojice byl i majitel vozu.

„Devatenáctiletý majitel vozidla nadýchal více než dvě promile alkoholu, ostatní nadýchali více než 1,5 promile alkoholu,“ řekla mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková. Jediný střízlivý byl mladík, který ve vozidle zůstal. Řidičský průkaz ale policistům nepředložil, před pár dny totiž teprve složil v autoškole zkoušku.

Foto: Policie ČR

Na Zlínsku havarovali opilí mladíci

Mladíci byli v okamžiku nehody na cestě na diskotéku do Zlína. „Přesnými okolnostmi havárie a zejména skutečností, který z cestujících ve vozidle řídil, se nyní zabývají dopravní policisté,“ dodala Kozumplíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám