Hlavní obsah

Nepřipoutaný řidič vypadl při nehodě z vozu, ten se pak převrátil na něj

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín
Aktualizováno

Šestadvacetiletý řidič ze Štramberka na Novojičínsku zahynul ve středu krátce po půlnoci, když nezvládl řízení automobilu Škoda 100 a sjel ze silnice. Nepřipoutaný šofér během nehody vypadl z auta tak nešťastně, že vůz na něho následně dopadl, a zabil ho.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Muž utrpěl mnohočetná zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl,“ uvedl mluvčí novojičínské policie Zbyněk Tomšík.

K nehodě došlo na silnici mezi Novým Jičínem a Rybím. V autě cestoval ještě stejně starý spolujezdec. „Jednalo se o majitele vozu, který vypověděl, že před jízdou pil, proto neřídil,“ dodal Tomšík.

Vyšetřovatelé zatím nemají informace, že by samotný šofér před jízdou pil. Podle nich bude přítomnost alkoholu zjišťována ještě během nařízené pitvy.

Silnice mezi Novým Jičínem - Žilinou a Rybím, na které k tragické nehodě došlo, je přezdívána jako „alkoholštrase“, kterou řidiči často využívají, když se vracejí ze zábavy posilněni alkoholem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám