Hlavní obsah

Nepřipoutaný řidič fabie dostal smyk, po střetu s BMW narazil do kamenictví a zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Řidič osobního vozu Škoda Fabia zemřel v sobotu nad ránem při havárii na Pražské třídě v Českých Budějovicích. Dostal smyk, v protisměru se střetl s vozidlem BMW a následně narazil do brány kamenictví. Řidič druhého vozidla vyvázl bez vážných zranění.

Foto: Policie ČR

Řidič auta značky Škoda Fabia se střetl s vozidlem BMW a pak narazil do brány kamenictví.

Článek

Právo o nehodě informoval mluvčí policie Jiří Matzner s tím, že řidič škodovky neměl zapnutý bezpečnostní pás a po nárazu vypadl z vozidla.

„Řidič fabie jel směrem od Nemanic do centra a pravděpodobně nezvládl na mokré komunikaci vozidlo, dostal smyk a přejel do protisměru. Tam jel řidič BMW a ten narazil do boku Škody Fabie. Obě vozidla se ocitla částečně mimo komunikaci na chodníku a fabia zdemolovala bránu kamenictví,“ popsal nehodu Matzner.

Řidička fiatu nepřežila náraz do sloupu v Budějovicích

Krimi

Řidič středního věku zemřel na místě nehody. „Jeden z mužů bohužel utrpěl vážná zranění neslučitelná se životem, kterým podlehl na místě ještě před příjezdem záchranářů, a lékařka musela už jen konstatovat smrt,“ sdělila mluvčí zdravotníků Zuzana Fajtlová.

Opilý cizinec bez papírů naboural v Budějovicích několik aut a převrátil se na střechu

Krimi

Doplnila, že řidič z BMW neutrpěl žádná viditelná zranění. Záchranáři ho přesto převezli do nemocnice na pozorování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám