Hlavní obsah

Nepozorná řidička srazila na přechodu muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrožská Nová Ves

K tragické dopravní nehodě došlo v úterý večer v Ostrožské Nové Vsi na Uherskohradišťsku. Řidička osobního vozu tam na přechodu srazila chodce, který na místě zemřel.

Článek

"Řidička vozu jela tak rychle, že nestačila zareagovat a zastavit, řekl mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental.

Podle policie čtyřiačtyřicetiletá žena z Uherského Hradiště trefila poškozeného pravou přední částí svého automobilu, muž byl následně odhozen do příkopu.

"Řidička zastavila, zavolala sanitku, ale život muže již nebylo možné zachránit. Zatím neznáme jeho totožnost, nevíme, o koho se přesně jedná," poznamenal Mergental.

Letos jde již o třetí smrtelnou nehodu

Letos se na Uherskohradišťsku jedná o třetí smrtelnou nehodu. První se přitom stala také u Ostrožské Nové Vsi, 3. ledna nedaleko od místa úterního neštěstí nepřežil třicetiletý řidič smyk a následný střet se dvěma protijedoucími vozidly. O dva dny později zemřela šestapadesátiletá žena, která v Babicích nerespektovala výstražná znamení a vstoupila v místě železničního přejezdu do kolejiště, kde právě projížděl rychlík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám