Hlavní obsah

Na zastávce v Ostravě našli urnu s lidskými ostatky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netradiční nález urny, kterou někdo zapomenul na trolejbusové zastávce v Ostravě-Mariánských Horách, hlásí strážníci. Nález byl zadokumentován a odevzdán k příslušnému úřadu. Po majiteli se pátrá.

Foto: Městská policie Ostrava

Urna ležela na zemi vedle lavičky na zastávce.

Článek

„O urně se strážníci dozvěděli od oznamovatelky, která operátorovi linky 156 sdělila, že tento předmět viděla v Mariánských Horách na jedné ze zastávek MHD vedle lavičky. Hlídka po příjezdu na místo skutečně nalezla uzavřenou plastovou pohřební urnu s obsahem sypkého materiálu, která byla umístěna v igelitové tašce hned vedle lavičky. Na samotné urně bylo uvedeno evidenční číslo,“ uvedl mluvčí srážníků Jindřich Machů s tím, že urna neobsahovala jméno nebožtíka.

Foto: Městská policie Ostrava

Urna ležela na zemi vedle lavičky na zastávce.

„V minulosti již ostravští strážníci řešili obdobné případy nálezu uren, a to na veřejných prostranstvích, v popelnici i na autobusové zastávce. Od roku 2015 tak evidujeme nálezy celkem sedmi uren,“ dodal Machů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám