Hlavní obsah

Na Táborsku někdo postřelil tři koně

Právo, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Policisté hledají tyrana zvířat, který někdy v minulých dnech střílel broky na koně, kteří se pásli v obci Zálší na Táborsku. Způsobil jim zranění, které si vyžádalo ošetření veterináře. Právo o případu informoval mluvčí táborské policie Miroslav Doubek.

Foto: ÚZSVM

Ilustrační foto.

Článek

„Chovatelka při ošetřování jednoho z koní našla pod kůží na jeho boku dvě bulky. Na místo přivolaný veterinář stanovil, že se jedná o střelná poranění broky. Následnou prohlídkou dalších zvířat byla tato zranění prokázána ještě u dalších dvou koní,“ uvedl Doubek s tím, že policisté řeší případ v rámci zákona na ochranu zvířat proti týrání.

Z býka na Českolipsku si někdo udělal živý terč. Do hlavy mu střelil šíp

Krimi

K poranění střelou z dosud neznámé zbraně došlo pravděpodobně v době mezi sobotní osmou hodinou večer 4. července a čtvrtou hodinou odpoledne následujícího dne.

Policisté žádají svědky, kteří se kolem zmíněných pastvin v uvedené době pohybovali, aby přišli podat výpověď na služebnu na náměstí T. G. Masaryka ve Veselí nad Lužnicí nebo volali na telefon 974 238 760.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám