Hlavní obsah

Na sedmiletého cyklistu spadl v Kladně strom

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Vážné zranění sedmiletého chlapce řešili ve středu odpoledne záchranáři v Kladně. Na dítě tam v lese spadl vlivem silného větru strom, když kolem projíždělo na kole. Na místě zasahovali také hasiči, zdravotníci zraněného přepravili do nemocnice vrtulníkem.

Na dítě v Kladně spadl stromVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Dítě se zranilo krátce před 16. hodinou na lesní cestě poblíž Vrapické ulice v části Kladno - Dubí.

Mluvčí policie Jana Šteinerová sdělila, že se jednalo o sedmiletého chlapce, kterého zasáhl padající vzrostlý strom. „Špičkou při pádu zachytil chlapce, který právě projížděl na kole,” uvedla mluvčí.

Šestiletá dívka zemřela v nemocnici po vážné nehodě na Královéhradecku

Krimi

Záchranáři na místo povolali vrtulník a chlapce přepravili do jedné z pražských nemocnic. Podle mluvčí záchranné služby Petry Homolové utrpěl vážná zranění, podrobnosti ale nemohla sdělit, protože se jedná o nezletilého pacienta.

Foto: Novinky

Na chlapce v Kladně spadl strom, nehodu vyšetřuje policie

Mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel řekl, že podle prvotního hlášení bylo dítě uvízlé pod stromem a v bezvědomí, cestou ale dostali jeho kolegové od záchranky upřesnění, že se chlapce podařilo vyprostit.

Řidič toyoty v Praze skončil na střeše v potoce. Ve voze měl dítě

Krimi

„Hasiči asistovali při naložení chlapce do vrtulníku a řídili dopravu,” dodal mluvčí.

Foto: Novinky

Strom spadl na chlapce v části Kladna Dubí

Případ si převzala policie, která bude zkoumat okolnosti nehody. Podle Šteinerové je za ní pravděpodobně silný vítr. O tom, zda měl chlapec helmu, policie neměla zatím informaci.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám