Hlavní obsah

Muž v centru Brna kopal ženu do hlavy

Právo, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Muže podezřelého z brutálního útoku dopadli v druhé polovině minulého týdne brněnští strážníci. Po vzájemné výměně názorů a menší roztržce hrubě zaútočil na dvaatřicetiletou ženu.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadení v BrněVideo: MP Brno

 
Článek

„Podkopl jí nohy, povalil ji na zem a tam ji kopal a tloukl do hlavy i dalších částí těla. Napadení zaznamenal kamerový systém a upozornil na něj na lince 156 i náhodný svědek,“ uvedl k případu mluvčí Jakub Ghanem.

Černý pasažér vyskočil v Brně před revizorem z tramvaje a srazilo ho auto

Krimi

Dvě hlídky zastihly muže i otřesenou ženu ještě na parkovišti v Benešově ulici. Zatímco jedna z nich dopadla třicetiletého podezřelého, druhá se věnovala ležící ženě a přivolala záchrannou službu. Zdravotníci ji v sanitce ošetřili a převezli do úrazové nemocnice.

Strážníci následně podezřelého i kamerové záznamy předali státním policistům pro důvodné podezření z trestného činu.

Kamerový systém zachytil i situaci, kdy se během incidentu pes podezřelého prudce rozběhl proti menšímu psovi, kterého venčila jedna z kolemjdoucích. V okamžiku, kdy po něm skočil, zatáhla majitelka pohotově za vodítko a zvedla své zvíře bleskově do náruče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám