Hlavní obsah

Muž postřelený z okna v Habartově brokovnicí zemřel

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Sedmapadesátiletý muž, kterého na konci května v Habartově na Sokolovsku bez jakéhokoliv důvodu postřelil brokovnicí 33letý muž z okna domu, podlehl v nemocnici svým zraněním na hrudníku, trupu, břichu a v obličeji. Policie čin obviněného střelce, který čeká na trest ve vazbě, překvalifikovala na vraždu.

Muž postřelil sousedaVideo: Policie ČR

 
Článek

„Postřelený sedmapadesátiletý muž bohužel podlehl svým vážným zraněním,“ uvedl v pátek ráno mluvčí karlovarské krajské policie Jakub Kopřiva.

Kriminalisté z tohoto důvodu překvalifikovali trestný čin na zvlášť závažný zločin vraždy.

Muž na Sokolovsku střílel z okna po sousedovi a vážně ho zranil

Krimi

„Trestní sazba zůstává stejná. Třiatřicetiletému muži tedy hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na 18 let,“ dodal Kopřiva.

Podle informací Práva střílel muž z brokovnice a trefil souseda do hrudníku, trupu, břicha a zasáhl ho v obličeji. Ke střelbě podle všeho neměl žádný skutečný důvod. V minulosti byl obviněný již trestaný, mimo jiné za násilnou trestnou činnost.

Přítelkyni na procházce ubodal. Žárlivý senior z Ostravy dostal 15 let

Krimi

Postřelený muž byl z místa činu transportován vrtulníkem do plzeňské fakultní nemocnice. Policie původně střelce obvinila z pokusu o vraždu. Na základě rozhodnutí soudu byl obviněný muž vzat do vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám