Hlavní obsah

Muž podle obžaloby schválně najel autem do sousedky s dcerou a těžce je zranil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

K plzeňskému krajskému soudu míří případ sousedských sporů, který skončil vážným zraněním dvou žen. Státní zástupce obžaloval z těžkého ublížení na zdraví 36letého muže z Plzeňska, který měl loni v srpnu schválně najet autem do 58leté sousedky a její dospělé dcery. Obě tehdy skončily v nemocnici.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Incident se odehrál v malé obci na severním Plzeňsku. „Obviněný muž po předchozí slovní rozepři s poškozenou a její dcerou sedl do auta a rozjel se směrem k oběma ženám, do kterých pravou přední stranou svého vozidla bez jakékoliv známky zpomalení úmyslně narazil. Aniž by poté zastavil, z místa odjel,“ stojí v obžalobě.

Na Plzeňsku se srazila dvě auta. Jeden mrtvý a tři zranění

Krimi

Samotné nehodě ještě předcházela ostrá hádka obžalovaného s mužem, který je manželem jedné z poškozených. Po nárazu vozidla utrpěla starší z žen několik zlomenin a osm měsíců byla v pracovní neschopnosti. Její dcera dokonce v důsledku vážných komplikací po poranění dolních končetin skončila na jednotce intenzivní péče.

Při vykládce zboží na Plzeňsku z kamionu vyskákali migranti a utekli

Krimi

Státní zástupce navrhuje jako trest pro obžalovaného pět let vězení. Ten úmyslné najetí do žen popírá. Podle místních měl konflikty se sousedem dlouhodobě. Z obce se před několika měsíci odstěhoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám