Hlavní obsah

Mrtvá dívka nalezená na dálnici spadla nebo skočila z mostu. Otec se omluvil za slova o vraždě

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svatá Kateřina

Osmnáctiletá dívka, kterou v neděli nad ránem našli policisté mrtvou na dálnici D5 poblíž Svaté Kateřiny na Tachovsku, zřejmě spadla nebo skočila z mostu. Následně ji pak přejel projíždějící kamion. Tímto směrem se podle informací Práva ubírá policejní vyšetřování.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Otec dívky, se kterým reportér Práva v pondělí hovořil, se omluvil za slova o její vraždě, když v neděli na Facebook napsal: „Kdo ví něco o smrti mé 18leté dcery Kristýny, ať pošle zprávu. Byla zabita dnes ráno cca ve 4 hodiny na Kateřině. “

„Byl jsem zoufalý. Omlouvám se. Policie mi toho moc neřekla. Snažil jsem se získat informace o tom, co se vlastně stalo. Vím, že to byla chyba. Už bych také volil jiná slova. Napsal bych, že mi dcera umřela,“ uvedl dále otec.

Na dálnici D5 našli mrtvou osmnáctiletou dívku

Krimi

Verzi o sebevraždě ale stále nechce uvěřit. „Ano, spadla nebo skočila, ale v tuto chvíli nevím, co bylo tím spouštěčem. Jestli to bylo její vlastní rozhodnutí, nebo ji k tomu někdo třeba vyhecoval. Předtím byla na oslavě, odkud starší sestře v jednu v noci volala, že se má fajn a je všechno v pohodě. Za dvě hodiny ji pak najdou mrtvou. To nedává smysl,“ pokračoval muž plačtivým hlasem.

Odmítá, že by dcera měla sebevražedné úmysly. „Plánovali jsme si budoucnost. Přišla mi spokojená,“ uzavřel otec dívky.

Policisté v současné době prověřují veškeré okolnosti případu. „Příčinu smrti objasní soudní pitva,“ řekla policejní mluvčí Ivana Jelínková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám