Hlavní obsah

Motorkář na Brněnsku se srazil s dodávkou, na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U Slavkova u Brna na Vyškovsku se v neděli kolem 16. hodiny čelně střetla dodávka s motorkou. Na místo letěl vrtulník, avšak řidič motorky zraněním na místě podlehl. V Jihomoravském kraji během neděle havarovalo několik dalších motorkářů, ke kterým vzlétal vrtulník.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

Po střetu dodávky s motorkářem je v místě nehody neprůjezdná silnice I/50. Příčiny střetu zjišťují policisté, uvedl jejich mluvčí Petr Vala.

Krátce po 10. hodině u Břeclavi havarovala mladá motorkářka. „Pravděpodobně při předjíždění dvou vozidel nezaregistrovala, že jedno auto odbočuje a takzvaně motorku položila na zem, aby zabránila střetu. Dechová zkouška byla negativní. Dopravní potíže nehoda nezpůsobila,” sdělil Vala.

Policejní honička na Plzeňsku. Muž na kradené motorce nakonec havaroval

Krimi

Mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová uvedla, že ženu po ošetření letecky převezli se středně těžkými poraněními do bohunické fakultní nemocnice.

Před 13. hodinou havaroval motorkář u obce Citonice na Znojemsku. Také pro něj přiletěl vrtulník a dopravil ho do znojemské nemocnice se středně těžkým zraněním. V úseku policisté řídili nehodu kyvadlově.

V 15:15 se střetl motorkář s osobním autem v Doubravici nad Svitavou na Blanensku. I tam letěl vrtulník, ale podle Bothové nehoda nakonec nebyla tak vážná a dispečeři jej odvolali.

Reklama

Výběr článků

Načítám