Hlavní obsah

Mladík sebral rodičům auto a v noci u Prahy zabloudil, před policií vjel do křoví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Mladistvého chlapce a jeho vrstevníka zadržela v noci na pátek pražská police poté, kdy před hlídkou ujížděl ve vozidle Smart. Pronásledování skončilo nehodou, kdy mladíci sjeli v autě ze silnice do křoví. Pro výtečníky si nakonec přišli jejich rodiče.

Mladíci ujížděli ve Smartu policiiVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem 2. hodiny v noci mezi Chrášťany v okrese Praha-západ a pražskými Třebonicemi na nájezdu na Pražský okruh.

Mladý nezmar bez řidičáku dojezdil, auto mu po další honičce na Hodonínsku vzali

Krimi

Samotné pronásledování začalo podle mluvčí středočeské policie Michaely Richterové v Červeném Újezdu, který je zhruba osm kilometrů vzdušnou čarou od místa nehody.

Foto: Novinky

Na havarovaném smartu byla podle policie škoda za 100 tisíc korun

Po havárii, kdy smart vjel do křoví, se hned ukázalo, proč řidič místo zastavení policejní hlídce sešlápl plyn.

„Šestnáctiletý kluk z Prahy si bez vědomí rodičů doma půjčil auto a vydal se s kamarády na výlet,“ informoval o případu Richard Hrdina, mluvčí pražské policie, která má případ vzhledem k místu nehody na stole.

Policie v Německu zadržela dítě pod vlivem za volantem vraku s kradenými značkami

Evropa

Mladá posádka podle mluvčího zabloudila a právě na cestě začala ujíždět policejní hlídce, která chtěla smart zastavit kvůli kontrole.

„Spolujezdec sice navigoval podle telefonu a říkal, že bude prudká pravá, ale i tak skončili u Chrášťan ve křoví. Nikomu se naštěstí nic moc nestalo, škoda na autě je cirka 100 tisíc korun,“ upřesnil Hrdina.

Foto: Novinky

Mladíci ujížděli ve smartu policii.

Případ policisté dál vyšetřují. „Všechny mladíky si na služebně převzali rodiče,“ dodal mluvčí na Twitteru.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám