Hlavní obsah

Místo díků nadávky a agresivita. Posádka havarovaného auta se dobývala na záchranáře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek

K vážné dopravní nehodě vyjížděli v pondělí odpoledne záchranáři i policisté do obce Podolí na Písecku. Řidič osobního auta sjížděl zřejmě ve vysoké rychlosti z dálnice D4 ve směru na Předotice, najel do svodidel a s autem skončil uprostřed kruhového objezdu. Záchranáře posádka místo poděkování obtěžovala a snažila se dostat do jejich budovy.

Foto: Policie ČR

Řidič havaroval na kruhovém objezdu

Článek

„Ve vozidle kromě řidiče byli další tři spolujezdci. Všichni se při dopravní nehodě zranili, jedna z žen utrpěla vážná zranění a z místa byla transportována vrtulníkem do českobudějovické nemocnice. Ostatní zraněné převezli zdravotníci do písecké nemocnice,“ řekla k nehodě mluvčí písecké policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Opilý řidič při nehodě odpálil odbočující dodávku do příkopu, pak utekl

Krimi

Řidič, který nehodu pravděpodobně zavinil, odmítl dechovou zkoušku na alkohol, a navíc policistům i záchranářům vulgárně nadával. A problémy pokračovaly i v nemocnici po ošetření.

„Propuštění pacienti se poté pokoušeli dostat do budovy záchranné služby. Zdravotníci se v budově zamkli a volali linku 158,“ dodala Ingrišová s tím, že až za doprovodu policejní hlídky odjeli účastníci nehody z místa taxíkem.

Policisté případ dále vyšetřují. Zjišťují také, zda byl řidič pod vlivem alkoholu.

Reklama

Výběr článků

Načítám