Hlavní obsah

Potyčka dvou mužů ve stanici Opatov: Jeden z nich spadl pod metro

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Při incidentu dvou mužů ve stanici metra Opatov v Praze v pátek večer spadl jeden z nich do kolejiště, kde jej srazil přijíždějící vlak. Zraněný muž skončil v nemocnici, po druhém aktérovi potyčky policie pátrá.

Pád muže do kolejí metra ve stanici OpatovVideo: Aktu.cz

 
Článek

K pádu muže do kolejiště metra vyjížděly záchranné složky před 21. hodinou. Byl zaklíněn pod soupravou, hasiči ho vyprostili a předali záchranářům.

„Muž ve věku 36 let byl po celou dobu při vědomí, záchranáři jej ošetřili, zajistili a transportovali do Thomayerovy nemocnice na oddělení chirurgie s úrazem obličeje a pohmožděným ramenem,” řekla ČTK mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová.

Zraněný muž měl být podle informací z místa pod vlivem alkoholu.

Vlak metra srazil muže ve stanici OpatovVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Druhý muž utekl

„Na místě policisté zjistili, že pádu do kolejiště předcházela hádka a následný incident mezi dvěma muži. Zatímco jeden z mužů zavrávoral a spadl do kolejiště, druhý z místa zmizel neznámo kam,” řekla Novinkám policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

„Po druhém aktérovi incidentu policisté pátrají. Zároveň prosíme o pomoc případné svědky, kteří mohli šarvátku vidět, aby de ozvali na lince 158,” doplnila mluvčí.

Kvůli události byl zastaven provoz metra na lince C mezi stanicemi Kačerov a Háje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám