Hlavní obsah

Kvůli oznámení o bombě skončil let z Tunisu v Brně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Kvůli oznámení o výbušnině na palubě ukončilo v úterý předčasně v Brně letadlo společnosti Travel Service svůj let z Tunisu. Stroj byl odstaven separátně bokem na letištní ploše a prohledal ho policejní pyrotechnik, řekl ředitel tuřanského letiště Tomáš Plaček.

Foto: Pavel Svoboda (archiv)

Úspěšný varhaník Pavel Svoboda připravuje již své druhé CD. První, nazvané Historické varhany v Dobrušce 1727, bylo vydáno v roce 2014.

Článek

Podle policie v letadle žádná výbušnina nebyla. "Byla to jen domněnka jednoho z cestujících, nepotvrdila se však. Podezřelé zavazadlo i celé letadlo pečlivě prohlédl pyrotechnik se psem a nic nenašel," uvedl brněnský policejní mluvčí Zdeněk Lubas.

Cestující, který měl letět dál do Ostravy, nahlásil, že mu někdo dal na palubu do zavazadla bombu. Cestující podle Plačka poté v pořádku vystoupili. Výchozím bodem letu byl tuniský Monastir. Do Ostravy zajistilo letiště cestujícím náhradní dopravu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám