Hlavní obsah

Ježíšek se taky narodil ve chlévě, řekl muž na žádost, aby uklidil. Žena ho za to pořezala

Chrudim

Hádka u pečení cukroví skončila v úterý přivoláním policie. Opilá dvojice z Chrudimska vedla spor o úklid kuchyně, který skončil řezným poraněním muže.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Pár v Heřmanově Městci podle policie pekl cukroví, když si žena uvědomila, že má v kuchyni velký nepořádek. Požádala proto svého druha, aby se chopil úklidu. Reakce ji překvapila.

„Místo úklidu padla odpověď, že Ježíšek se taky narodil ve chlévě, a bylo zle. Jeho odpověď ji údajně tak rozčilila, že se otočila s nožem v ruce a nebyla k zastavení,“ popsala mluvčí policie Eva Maturová.

Lupiči mlátili seniora obuškem, dokud jim neprozradil, kde má schované peníze

Krimi

Muž sice chytil její ruku, ale čepel ho poranila na dlani. Protože se partnerky bál, přivolal raději policii. Zranění nebylo vážné a ošetření nepožadoval. Policisté dvojici provedli dechovou zkoušku.

Řidič na Chrudimsku posunul konstrukci mostu

Krimi

„Paní nadýchala 2,3 promile, muž 1,45. Žena vlivem alkoholu evidentně nevyhodnotila míru a vážnost situace. Všemu se i před hlídkou smála a zároveň slibovala, že bude v napadení pokračovat,“ konstatovala mluvčí.

Úklid se nekonal a muž si mohl oddechnout, protože žena byla převezena na záchytku. Policisté případ řeší jako přestupek proti občanskému soužití.

Reklama

Výběr článků

Načítám