Hlavní obsah

Dvě zraněné děti v autě na Českolipsku. Vlétl do nich vůz po jiném karambolu

Kamenický Šenov

Okolnosti nehody, při které se zranily dvě malé děti, vyšetřují policisté na Českolipsku. Řidiče Škody Octavia přemohl podle policie mikrospánek, když v Kamenickém Šenově naboural do stromu, načež ho náraz odmrštil na právě projíždějící auto s mladou řidičkou a jejími potomky. Zdravotníci trojici odvezli do nemocnice, naštěstí jen s lehkými zraněními.

Foto: Policie ČR

Následky nehody v Kamenickém Šenově

Článek

Nehoda se stala v pondělí krátce před 15. hodinou na silnici I/13, 56letý řidič mířil z Práchně na Českou Kamenici.

„Vlivem mikrospánku ztratil poblíž bývalé základní školy v Kamenickém Šenově kontrolu nad řízením a vyjel mimo silnici, kde naboural do stromu,” informovala v úterý o případu mluvčí policie Ivana Baláková.

Náraz octavii odhodil zpátky na silnici do protisměru, kudy právě projíždělo vozidlo Škoda Roomster s mladou řidičkou, která vezla své dvě děti - dvacetiměsíčního syna a čtyřletou dceru.

Batole v Hradci vypadlo za jízdy z auta, naštěstí skončilo jen s lehkým zraněním

Krimi

„Děti i jejich maminka při nehodě utrpěly blíže nespecifikovaná, snad spíše lehčí zranění, se kterými je zdravotnická záchranná služba převezla sanitou k ošetření do českolipské nemocnice,” upřesnila mluvčí s tím, že děti dostaly od dopravních policistů pro zklidnění ještě plyšovou hračku, tzv. Nehoďáčka.

Foto: Policie ČR

Dětem při nehodách policie rozdává pro uklidnění plyšovou hračku nazvanou Nehoďáček

Dechová zkouška vyloučila u muže i ženy přítomnost alkoholu. K zdravotnímu stavu řidiče octavie po nehodě policie podrobnosti neuvedla, podle všeho ale zranění neutrpěl.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám