Hlavní obsah

Dvě zraněné děti v autě na Českolipsku. Vlétl do nich vůz po jiném karambolu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kamenický Šenov

Okolnosti nehody, při které se zranily dvě malé děti, vyšetřují policisté na Českolipsku. Řidiče Škody Octavia přemohl podle policie mikrospánek, když v Kamenickém Šenově naboural do stromu, načež ho náraz odmrštil na právě projíždějící auto s mladou řidičkou a jejími potomky. Zdravotníci trojici odvezli do nemocnice, naštěstí jen s lehkými zraněními.

Foto: Policie ČR

Následky nehody v Kamenickém Šenově

Článek

Nehoda se stala v pondělí krátce před 15. hodinou na silnici I/13, 56letý řidič mířil z Práchně na Českou Kamenici.

„Vlivem mikrospánku ztratil poblíž bývalé základní školy v Kamenickém Šenově kontrolu nad řízením a vyjel mimo silnici, kde naboural do stromu,” informovala v úterý o případu mluvčí policie Ivana Baláková.

Náraz octavii odhodil zpátky na silnici do protisměru, kudy právě projíždělo vozidlo Škoda Roomster s mladou řidičkou, která vezla své dvě děti - dvacetiměsíčního syna a čtyřletou dceru.

Batole v Hradci vypadlo za jízdy z auta, naštěstí skončilo jen s lehkým zraněním

Krimi

„Děti i jejich maminka při nehodě utrpěly blíže nespecifikovaná, snad spíše lehčí zranění, se kterými je zdravotnická záchranná služba převezla sanitou k ošetření do českolipské nemocnice,” upřesnila mluvčí s tím, že děti dostaly od dopravních policistů pro zklidnění ještě plyšovou hračku, tzv. Nehoďáčka.

Foto: Policie ČR

Dětem při nehodách policie rozdává pro uklidnění plyšovou hračku nazvanou Nehoďáček

Dechová zkouška vyloučila u muže i ženy přítomnost alkoholu. K zdravotnímu stavu řidiče octavie po nehodě policie podrobnosti neuvedla, podle všeho ale zranění neutrpěl.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám