Hlavní obsah

Dva mladíci zaútočili v Brně na muže. Odvlekli ho z ulice a oloupili

Brno

Po brutálních lupičích pátrají brněnští policisté. Dva mladí muži podle nich přepadli muže, kterého několika údery srazili k zemi, odvlekli z ulice a oloupili. Škoda byla vyčíslena na 11 tisíc korun.

Mladíci v Brně napadli muže a oloupili hoVideo: Policie ČR

 
Článek

Útok se odehrál na konci minulého měsíce, mluvčí policie Petr Vala o něm informoval ve čtvrtek s tím, že policisté prosí o pomoc. Poškozený podle kriminalistů doprovodil ze společné akce kamaráda domů, když na zpáteční cestě narazil na dva mladé muže. Ti s ním prohodili pár slov, ale pak na něj zaútočili pěstmi. Napadený chtěl utéct, ale násilníci ho chytili.

Muž, který na semaforech vyhnal řidičku s dítětem z auta, je ve vazbě. Hrozí mu 10 let

Krimi

„Útočníci jej bleskově dohonili a několika dalšími údery srazili na zem. Zraněného a bezvládného muže dokonce tyto dvě lidské hyeny odvlekli do temného zákoutí, kde si ho nerušeně mohli prohledat,“ uvedl Vala.

Odnesli si několik stovek korun, stravenky a zánovní mobil. Škodu policie vyčíslila na 11 tisíc korun. Kamera ve vchodu domu jednoho z nich zachytila, jak si prohlíží odcizenou peněženku. Muži jsou podezřelí z loupeže a hrozí jim až 10 let vězení.

Školáci na zastávce v Ostravě oloupili malého chlapce

Krimi

První útočník byl česky hovořící mladík tmavé pleti, ve věku kolem 17 až 20 let, vysoký kolem 170 centimetrů a střední postavy. Oblečený byl do výrazné zeleno-bílé větrovky s nápisem Adidas s kapucí.

Druhý muž hovořil také česky a byl ve věku kolem 17 až 20 let, vysoký kolem 180 centimetrů a plnější postavy. Oblečený byl do tmavé bundy a modrých riflí.

Informace o jejich totožnosti přijme linka 158 nebo kriminalisté na čísle 974 625 823.

Foto: Policie ČR

Podezřelý mladík

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám